Сервиз за ремонт на хладилници в Плевен.

Имате нужда от майстор за ремонт на хладилници? Попаднали сте на точното място! В нашият сервиз  за ремонт на хладилници в Плевен дълги години се грижим клиентите Ни да останат  доволни от нашите услуги, правейки това в което сме най-добри, а именно да ремонтираме бяла техника. Ние извършваме ремонт на хладилници без значение от марката, модела или обемът им. 


 Как процедираме в нашият сервиз за ремонт на хладилници в Плевен?

Нашите сервизни техници ще Ви посетят на адрес, за да демонтират и транспортират хладилника Ви в работилницата ни за установяване причината за повредата. След като бъде направена диагностика в базата ни ще бъдете информирани за крайната цена за ремонт на хладилника Ви, както и за необходимите части. Техниците разполагат с голяма гама от части за ремонт на хладилници, така на практика Ви спестяваме време и пари за откриване на подходящи консумативи. Дори и техникът да не разполага с конкретната част, ние ще се заемем с намирането и закупуването й. Транспортирането до работилницата ни е безплатно (в рамките на гр.Плевен), заплаща се единствено диагностиката когато не се извършва ремонт на хладилника, която е в размер от 15 лв.


 Кога може да ви посети техник за ремонт на хладилници от нашият сервиз в Плевен?

Можете да заявите час като ни се обадите (контакти). Сервизът ни работи от 8:00 до 20:00, за да е удобно за хората които са на работа през деня. Последният час които записваме е за 18:00.


 Колко би струвал ремонт на хладилник?

Цената за ремонт на хладилници не е фиксирано число, което можем да определим без направен оглед и диагностика. Диагностиката е в размер от 15 лв. и само след направен оглед в нашата работилница може да бъде фиксирана крайна цена за ремонт на хладилника Ви.


 Кои квартали обслужва нашият сервизът за ремонт на хладилници в Плевен?

Сервизът ни обслужва всички квартали в рамките на гр. Плевен както и близки населени места. Не се доверявайте на непрофесионалисти. Доверете ни се и изпитайте нашият професионализъм. Ние мислим за Вас и се съобразяваме с вашите възможности. (контакти)


Страници

Top