Ремонт на перални в ПЛЕВЕН

ВН СЕРВИЗ

В нашия сервиз за ремонт на перални дълги години се грижим клиентите ни да останат усмихнати и доволни. Правим това в което сме най-добри, а именно да поправяме перални машини.

Сервиз за ремонт на перални машини в Плевен по домовете5

Каква е цената за ремонт на перални?

Крайна цена можем да фиксираме след пълен оглед на пералнята ви преди ремонтът да бъде извършен! В нашият сервиз извършваме ремонтът на перални веднага на място с едно посещение. Знаем кой са най-честите повреди и проблемни части. Това ни дава предимството да разполагаме с тях във всеки момент.

Цената за посещение и диагностика е 15лв.

Кога може да ви посети майстор за ремонт на перални?

Можете да заявите час за ремонт като ни се обадите за уточняване на ден и час за посещение от наш техник. Сервизът ни работи от 8:00 до 20:00 часа.

Сервиз за ремонт на перални машини в Плевен по домовете
Сервиз за ремонт на перални машини в Плевен по домовете4

Кои марки перални поправяме?

Поддържаме всички марки и модели перални без значение от възрастта , марка или модел. Имайки предвид цените на този вид електроуреди, ние откровено можем да споделим с вас, че поправката на повредената ви пералня, винаги излиза по-изгодна в сравнение с покупката на нов електроуред.

Как извършваме ремонт на перални?

Нашия сервизен техник ще Ви посети на адрес, за да установи причината за повредата на вашата пералня. След като бъде направена диагностика ще бъдете информирани за крайната цена за ремонт на пералнята, както и за необходимите части.

Сервиз за ремонт на перални машини в Плевен по домовете 2

Кои квартали обслужва нашия сервиз за перални?

Обслужваме всички квартали на гр. Плевен, както и тези на не повече от 30 км. Ремонт извършваме само в домът на клиента след записан час по телефона.

ВАЖНО !

Ремонта на перални не е детска игра и всички опити за ремонт и профилактика от непрофесионалист, често водят до по-тежки повреди, а понякога и до невъзможност за отстраняване им!

Можете да ни пишете и споделяте на нашата страница във FACEBOOK.

Сервиз за ремонт на перални машини в Плевен по домовете56

Мнението на нашите клиенти:

Защо да изберете нас?

  • Ние ще ви посетим на място вкъщи.

  • Осигуряваме транспорт за електроуреда, когато е необходимо.

  • Ще ви предложим цена преди ремонтът да бъде извършен!

Изпитайте нашия професионализъм. Нашата цел е да ви помогнем!