Ремонт на бойлери Плевен

ВН СЕРВИЗ

В нашия сервиз за ремонт на бойлери дълги години се грижим клиентите ни да останат усмихнати и доволни. Правим това в което сме най-добри, а именно да поправяме обемни бойлери.

Сервиз за ремонт на бойлери в Плевен по домовете12

Каква е цената за ремонт на бойлери?

Крайна цена можем да фиксираме след пълен оглед на бойлера ви преди ремонтът да бъде извършен! В нашият сервиз извършваме ремонтът на бойлери веднага на място с едно посещение. Знаем кой са най-честите повреди и проблемни части. Това ни дава предимството да разполагаме с тях във всеки момент.

Цената за посещение и диагностика е 15лв.

Кога може да ви посети майстор за ремонт на бойлери?

Можете да заявите час за ремонт като ни се обадите за уточняване на ден и час за посещение от наш техник. Сервизът ни работи от 8:00 до 20:00 часа.

Сервиз за ремонт на бойлери в Плевен по домовете13
Сервиз за ремонт на бойлери в Плевен по домовете14

Кои марки бойлери поправяме?

Поддържаме всички марки и модели перални без значение от възрастта , марка или модел. Имайки предвид цените на този вид електроуреди, ние откровено можем да споделим с вас, че поправката на повредената ви пералня, винаги излиза по-изгодна в сравнение с покупката на нов електроуред.

Как процедираме в нашия сервиз за ремонт на бойлери?

Нашия сервизен техник ще Ви посети на адрес, за да установи причината за повредата на вашия бойлер. След като бъде направена диагностика ще бъдете информирани за крайната цена за ремонт на баойлера, както и за необходимите части.

Сервиз за ремонт на бойлери в Плевен по домовете15

Кои квартали обслужва нашия сервиз за бойлери?

Обслужваме всички квартали на гр. Плевен, както и тези на не повече от 30 км. Ремонт извършваме само в домът на клиента след записан час по телефона.

ВАЖНО !

Ремонта на бойлери не е детска игра и всички опити за ремонт и профилактика от непрофесионалист, често водят до по-тежки повреди, а понякога и до невъзможност за отстраняване им!

Можете да ни пишете и споделяте на нашата страница във FACEBOOK.

Сервиз за ремонт на бойлери в Плевен по домовете16

Мнението на нашите клиенти:

Защо да изберете нас?

  • Ние ще ви посетим на място вкъщи.

  • Осигуряваме транспорт за електроуреда, когато е необходимо.

  • Ще ви предложим цена преди ремонтът да бъде извършен!

Изпитайте нашия професионализъм. Нашата цел е да ви помогнем!